Proces de fabricare

15135633_658831110937646_641803831_n

Sucul 100 % natural HEILO este rezultatul unei activitati de productie care indeplineste cele mai calitative si inalte standarde europene de fabricare si comercializare a sucurilor naturale. Din dorinta de a va explica modul de fabricare al sucului, in cele ce urmeaza mentionam principalele etape ale procesului de productie:

– culegerea fructelor, legumelor si sortarea acestora din punct de vedere calitativ;
– in vederea procesarii se aleg doar fructele si legumele care indeplinesc conditiile necesare;
– prespalarea manuala cu un jet puternic de apa potabila;
– a doua spalare mecanica;
– tocarea fructelor si legumelor;
– presare la rece;
– primul proces de filtrare;
– limpezirea sucului brut rezultat din presare;
– pasteurizare intre 80-84,5 grade in functie de densitatea sucului;
– al doilea proces de filtrare;
– imbuteliere.

Va invitam sa asistati la intreg procesul de productie, timp in care ne-ar face deosebita placere sa degustati sucurile HEILO !