Ambalare

Ambalajul bag-in-box denumit si BIB, a fost inventat  in Statele Unite ale Americii, de catre William R. Scholle, în 1955, pentru depozitarea si transportarea lichidelor, urmand ca in anul 1967 sa fie inventat si robinetul pentru punga, care a dobandit si calitati ermetice pana in prezent. Este vorba de o punga sterila speciala, foarte rezistenta, închisa într-o cutie de carton si sigilata care, spre deosebire de ambalajele clasice de genul celor din sticla, pet sau Tetra Pak, reprezinta in prezent o alternativa moderna de ambalare a sucului natural.

Ambalajul BIB prezinta cu titlu exemplificativ urmatoarele avantaje: nu transmite mirosul de plastic în suc, permite servirea acestuia la pahar din acelasi recipient într-un interval lung de timp, fara a se altera lichidul ramas. Asta pentru ca, pe masura ce sucul este consumat, punga se strânge si nu permite contactul acestuia cu aerul, mirosurile externe si nici cu lumina, cei trei factori care pot influenta calitatea sucului natural.

Pentru petrecerile mari, ambalajul este ideal deoarece permite racirea mult mai usoara si mai rapida. Fie introduceti cutiile asa cum le achizitionati, fie scoateti punga de suc din cutia de carton si o scufundati in apa cu gheata. In acest fel veti putea raci destul de mult suc in acelasi timp.

Din motivele prezentate am ales acest mod de impachetare, dorind sa venim astfel in sprijinul clientilor, deoarece sucul natural poate fi pastrat astfel 10 luni pana la deschidere si pana la 10 de zile de la desigilare, fara a se  oxida prin consumul treptat.

In prezent, sucul 100% natural HEILO este comercializat in cutii Bag-in-Box de 3 litri si in sticlute de 330 ml.